Van Veen Podologie

Over mij

Jasja van Veen
Jasja van VeenRegisterpodoloog

Met grote passie en veelzijdige vakkennis

Van Veen podologie in Broek op Langedijk

Ik ben Jasja van Veen, moeder van twee pubers en getrouwd. Sinds 2007 ben ik werkzaam als registerpodoloog in Broek op Langedijk. Vanaf mijn jeugd ben ik actief in de hippische sport waardoor de liefde voor bewegen is ontstaan. Mijn passie ligt in de uitdaging die gegeven wordt bij elke unieke klacht. Waar ligt de oorzaak en hoe kunnen we deze zo goed mogelijk oplossen?

De veelbelovende resultaten van de door mij toegepaste therapieën geven mij elke dag weer veel voldoening.

Met uitgebreide kennis

Uw klachten in beeld brengen

Aan elke behandeling gaat een gesprek en een uitgebreid onderzoek vooraf om zo de aard en het ontstaan van de klachten in beeld te brengen. Om u optimaal van dienst te zijn kunt u vertrouwen op mijn onverdeelde persoonlijke aandacht.

Opleidingen

Podologie vraagt om een uitgebreide kennis van de diverse behandelmethoden en hiervoor beschik ik over de volgende (vervolg)opleidingen:

Verhelpen van klachten aan uw heupen, knie, enkel, voet
Verhelpen van klachten aan uw rug
Verhelpen van klachten aan uw voeten
Analyse van uw klachten

Voor elk een passende behandeling

Podologie voor sporters en niet-sporters

Zowel niet-sporters als sporters kunnen bij mij terecht voor een passende behandeling. Als afgestudeerde Master Echografist behandel ik pijnklachten aan voeten en enkels. Ook kunt u mij inschakelen voor de behandeling van klachten aan de rug en knie.

Beoefenaars van golf, tennis, rugby en de hippische sport kunnen bij mij terecht voor de behandeling van uiteenlopende klachten. Door mijn gerichte opleidingen kunnen zij rekenen op een effectieve behandeling van klachten. Hierdoor worden de sportprestaties aanzienlijk verbeterd. Ik ben aangesloten bij het Netwerk Podologie TeamNL en sinds 2017 lid van het NOC*NSF podologie netwerk.

Gespecialiseerd in

Therapie zolen voor de hippische sport

In 2014 heb ik mij gespecialiseerd in het vervaardigen van therapie zolen bestemd voor de hippische sport. Zowel Olympische Sporters als recreatieve ruiters ondervinden veel profijt van het gebruik van deze zolen.
Zolen op maat
Zolen op maat
Zolen op maat

Op maat gemaakte inlays helpen bij het verhelpen van de volgende klachten:

Neem contact op

Wilt u dus af van die vervelende pijnklachten en zo meer plezier in uw leven bereiken?

Maakt u dan een afspraak voor een intake zodat wij een goede behandelmethode in gang kunnen zetten. Velen gingen u voor en hebben kennis gemaakt met de kwaliteit van mijn behandelingen. Blijf dus niet doorlopen met die pijn en neem vandaag nog contact op!

Adres

Bijlestaal 52 1721PW, Broek op Langedijk

Telefoonnummer